Ekskluzivne slike

Naše Ekskluzivne slike su unikatne slike koje predstavljaju umetnička dela različitih tema i tehnika izrade domaćih autora, koja imaju moć da transformišu svaki prostor i daju mu dozu luksuza. Bogate teksture i prelepe boje su ono što ove jedinstvene slike naših vrhunskih slikara odvaja od ostalih i ubraja u ekskluzivne slike.

Zavirite u ovu prodajnu galeriju veličanstvenih dela kojima možete ulepšati vaš poslovni ili životni prostor. Ekskluzivne slike koje smo izdvojili za vas, razvrstane su po autorima i sigurni smo da možete naći nešto što je po vašem ukusu. Kolaž na dasci Mome Kapora, ulje na platnu Pavela Paje Jovanovića ili, možda, kombinovane tehnike Olje Ivanjicki.

Zulfikar Zuko Džumhur

Kolesnikov Fjodorovič Stepan

Filipović Branko – Filo

Jeremić Aleksandar Cibe

Janković Ljubodrag Jale

Dolovački Vasilije Vasa

Milosavljević Predrag Pedja

Marinković Milan Cile

Mihailović Bata Milorad

Novaković Milivoje Kanjoš

Ðoković Mihajlo Tikalo

Trkulja Radislav Raša

Ekskluzivne slike su pravi izbor za vas, bilo da želite da njima ukrasite vaš dom ili neki drugi prostor. Ona odišu najlepšim detaljima i sofisticiranim tonovima. Posebne slike iz ove kategorije naše galerije već su se našle i krase zidove luksuznih vila, restorana, hotela i ambasada. Naši klijenti su uvek zadovoljni našom ponudom i Ekskluzivne slike predstavljaju najlepša dela domaćih slikara.

Odaberite i vi savršenu sliku iz ove ponude!